Korean Chingu

Like Korea Love Indonesia

Rating ‘Reply 1988’ Pecahkan Rekor dengan 18% Penonton sebagai Drama TV Kabel Rating ‘Reply 1988’ Pecahkan Rekor dengan 18% Penonton sebagai Drama TV Kabel
‘Reply 1988’ adalah salah satu drama terbesar tahaun ini, meski menjadi drama di tv kabel, akan tetapi episode terakhir drama ini mencapai rating tertingginya.... Rating ‘Reply 1988’ Pecahkan Rekor dengan 18% Penonton sebagai Drama TV Kabel

reply 1988 koreanchingu

‘Reply 1988’ adalah salah satu drama terbesar tahaun ini, meski menjadi drama di tv kabel, akan tetapi episode terakhir drama ini mencapai rating tertingginya.

Sebelum akhir minggu ini, ‘Reply 1988’ telah menjadi drama tv kabel tersukses di tahun 2015, dengan rata-rata rating di atas 10% mulai dari episode awalnya. Drama ini telah menerima banyak pujian akan cerita unik dan karakternya yang menyenangkan, dan banyak aktornya termasuk Park Bo Gum dan Hyeri Girl’s Day menerima banyak popularitas.

Tapi netizens benar-benar kaget akan rating terbaru drama ini, yakni mencapai 18% di akhir minggu ini. Komentar netizens di antaranya:

  • 18% gila. Bukannya rating di atas 2% buat chanel kabel aja udah bagus?
  • Wow…18% hebat banget
  • Aku bahkan ga tau kalo rating segitu bisa ada di jaringan kabel

Reply 1988 ratings break records scoring by 18% viewer ratings as a cable TV drama

Reply 1988 is one of the biggest dramas this year, and despite being a cable drama, the show’s latest episodes recorded its highest ratings. 

Before this past weekend, Reply 1988 was already the most successful cable drama of the year, averaging over 10% ratings since its pilot episode. The show has received a lot of praise for its unique storytelling and lovable characters, and many of its actors includingPark Bo Gum and Girl’s Day‘s Hyeri have gained a lot of popularity.

But netizens were truly impressed after discovering that the show reached a new high, hitting 18% in viewership this past weekend. After discovering the news, netizens couldn’t help but praise the show for its amazing accomplishment.

[+1615, – 19] 18% that’s pretty crazy. Didn’t they say that on cable channels anything over 2% is good?

[+ 1440, – 21] Wow…18% that’s pretty amazing

[+ 1337,  – 27] I didn’t even know such ratings were possible on cable networks

dms @ www.koreanchingu.com | sc kb

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *